Evolution verleidt

Het kledingmerk Evolution komt met een nieuw motorjack. Kenmerkend voor de jas is het zachte, soepele leer met de chocoladekleurige nuances. De jassen zijn voorzien van CE-protectoren op de schouders, ellebogen en rug, inclusief een uitneembare thermo-bodywarmer.

Evolution biedt kleding aan voor mannen en vrouwen en beperkt zich niet tot de standaard pasvormen. Ze maken gebruik van verkorte en verlengde pasmaten en een juiste taillering. Aan de mannen met een maatje meer is ook gedacht, want er zijn grotere confectiematen beschikbaar. Het jack kost 299 euro.
 
Kijk voor meer informatie op www.evolutionmotorsport.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.