Exclusieve introductie 2011 GSX-R600

Met de nieuwe GSX-R600 zet Suzuki de aanval vol in. Wat er allemaal aangepast werd om dit doel te bereiken, is al veelvuldig de revue gepasseerd. Maar hoe ziet ‘ie er nu in het echt uit? Aanstaande vrijdag krijgen we voor het eerst in Nederland het antwoord op deze vraag. Hoegee Motortechniek in het Brabantse Giessen heeft vrijdag 21 januari van 19.30 uur tot 21.00 uur een exclusieve introductie. Daarnaast zijn ook de andere nieuwe modellen van de Japanse fabrikant in levenden lijve te bewonderen.

Meer info: http://www.hoegeetech.com/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?