Exinore gehoorbescherming

Aangezien een goed gehoor toch wel erg handig is, is het logisch dat dit goed beschermd dient te worden. Exinore heeft met zijn gehoorbeschermingsproducten een  balans gevonden tussen gehoorbescherming en draagcomfort. Dit merk heeft speciaal voor de motorrijder de zogenaamde Exinore Biopact-gehoorbescherming ontworpen, die voor elke individu op maat gemaakt kan worden. Hiermee kan de reductie van de geluidssterkte oplopen tot maarliefst 25 DB. Kijk voor meer informatie op www.exinore.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.