Extra cursusdag VRO-1 en VRO-2

Motorrijden wordt steeds populairder en dat ziet de KNMV gelukkig ook terug in de aanmeldingen voor de Voortgezette Rij Opleidingen (VRO). Daarom is er zondag 24 oktober een extra cursusdag in Lelystad. Let op: dit is de laatste kans voor dit jaar. KNMV-leden krijgen natuurlijk korting op de VRO-cursus.

Surf voor informatie over de kosten en het inschrijven naar www.knmv.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.