Extreme Freestylers

De absolute wereldtop in extreme sports toert komende zomer door Europa. Riders uit het Crusty Demons-, Metal Mulisha- en Harley-Davidson Freestyle team trekken alle registers open om er samen met rockband Sonic Syndicate een hardcore ‘rock & ride event’ van te maken.

Absoluut uniek in Europa is de line-up van riders. Red Bull X-fighters winnaar Robbie Maddison (AUS), de hedendaagse 'Evel Knievel', komt als aanvoerder van de Crusty Demons naar het GelreDome in Arnhem en zal de meest adembenemende en levensgevaarlijke trucs laten zien. Daarnaast zullen Brian Deegan (USA), de grondlegger van Metal Mulisha, Nate Adams (USA, X-game gold medal winner FMX) en de huidige IFMXF Wereldkampioen Libor Podmol (CZ) er een waanzinnige show van maken. Ook X-Games gouden medaillewinnaar Heath Frisby en zijn onafscheidelijke sneeuwscooter zijn aanwezig. Heath is in staat een backflip uit z’n 300kg zware machine te persen. Kain Saul is de enige man op deze wereld die een backflip showt op zijn Harley RX1200.

Kaarten (vanaf €37) voor de Extreme Freestylers Tour 2011 zijn vanaf nu online te koop op www.extremefreestylers.com. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.