F3 komt eerder!

Goed nieuws vanuit de MV Agusta-fabriek. De nieuwe F3 ligt ver voor op ontwikkelschema en dat mag voor Italianen bijzonder genoemd worden. Het testen op zowel het circuit als op de openbare weg verloopt zelfs zo voorspoedig dat eind september de productie opgestart zal worden. Laat in de herfst van 2011 moeten de eerste F3´s bij de dealers staan. Volgens het ontwikkelingsteam zullen vooral het rijwielgedeelte en het vermogen (nu al 135 pk en een maximaal toerental van plus 15.000) naar een nieuw, nog onbekend hoog niveau gebracht worden. Hoewel dit team natuurlijk niet onafhankelijk is, zou het ons niet verbazen als het nog echt waar is ook!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?