F3 steelt de show

In Nederland liggen we er niet wakker van maar in Italië is de verkiezing voor de mooiste motorfiets van de EICMA erg belangrijk. De beurs van Milaan kan daarom niet meer stuk voor MV Agusta. De F3 is namelijk met overmacht verkozen tot de mooiste motor van de show. Liefst 38.5 procent van de in totaal 12.000 stemmen gingen naar de kleine F4. De Ducati Daivel haalde 20.6 procent en werd zo tweede voor de nieuwe Kawasaki ZX-10R (8.5 procent).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?