Facebook-pagina MOTOR.nl groot succes

Het kon niet uitblijven natuurlijk. In deze tijd van digitale media en overlappende activiteiten op het wereldwijde web ben je niets meer als je geen account hebt op een of liefst meerdere netwerksites. Vanaf nu heeft ook MOTOR.nl een account op Facebook, dus kun je ons behalve op de eigen site ook tussen je digitale vriendjes terugvinden. Daarnaast ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de wonderlijke motorwereld. Twee vliegen in één klik! Surf snel naar www.facebook.nl, meld je aan (of schrijf je in) en zoek op 'motor.nl'!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.