FAQ MOTOR Magazine – KNMV

Bijna 100 jaar hebben MOTOR Magazine en de KNMV samengewerkt. Op de voorkant van nummer 3 van Het Motorrijwiel vermeldden we in 1913 (onze eerste jaargang) voor de eerste keer trots ‘Officieel Orgaan van de Nederlandsche Motorwielrijders Vereeniging’. Daaronder staan meteen al de ‘Officieele meededeelingen’ van de NMV, die later Koninklijke aan haar naam mocht toevoegen.

Wat een geweldig stuk geschiedenis hebben wij in de afgelopen decennia met de motorrijdersvereniging geschreven. Twee wereldoorlogen hebben we overleefd. Tientallen bestuursleden zijn gekomen en gegaan. De samenwerking doorstond elke storm.

Maar aan die samenwerking is vanaf 1 januari 2011 een einde gekomen. Het KNMV-logo en de tekst ‘Tevens officieel orgaan KNMV’ staan niet meer op de cover van MOTOR Magazine. En dat vinden we jammer. Vooral omdat wij het 100-jarig bestaan van MOTOR Magazine in 2013 graag samen met onze langdurige partner hadden willen vieren. Dat feest gaat helaas niet door, althans niet op die manier. Wij gaan het 100-jarig bestaan uiteraard wel vieren met onze lezers, maar niet samen met de KNMV.

Maar wat gaat er nu veranderen? Hieronder alle informatie die je nodig hebt.

Ben je KNMV-lid?
Tot nu bleef je 5 keer per jaar door MOTOR Magazine op de hoogte van de ontwikkelingen van de KNMV. Per 1 januari is de samenwerking tussen de KNMV en MOTOR Magazine gestopt. Wat betekent dit voor je? Je ontvangt het blad MOTOR Magazine niet meer. Wil je dit tweewekelijkse motorblad niet missen? Wij hebben een speciale aanbieding voor KNMV-leden opgesteld:
– 10 nummers voor 15 euro
– 26 nummers voor € 45,-
Tevens bieden we KNMV-leden 10 procent korting op het volledige vervolgbedrag van het jaarabonnement.

Abonnee MOTOR Magazine via de KNMV
Ben je via de KNMV geabonneerd op het blad MOTOR Magazine en kreeg je het blad iedere twee weken in de bus? Dan blijf je abonnee en ontvang je het magazine ook in 2011 26 keer per jaar tegen het gereduceerde tarief van 72,50 euro per jaar (normale tarief is 80,95 euro). Je betaalt het abonnementsgeld in 2011 echter niet meer aan de KNMV, maar aan Sanoma Uitgevers. Binnenkort ontvang je hiervoor een brief. Je krijgt dus naast de factuur voor het lidmaatschap van de KNMV ook een factuur voor het abonnement op MOTOR Magazine.

Voor vragen over het abonnement kun je terecht bij onze klantenservice op het nummer 0900-2352667. Geef daarbij aan dat je KNMV-lid of -abonnee bent.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.