Feest op z’n Engels

 

Triumph 2.0 bestaat in 2010 alweer twintig jaar en dat zullen we weten ook. Net als de rode Bolognezen jaar na jaar bewijzen en de dikke Amerikanen ook al sinds jaar en dag laten zien, kunnen de Britten ook een feestje vieren. Op 18 september zal op en rond het circuit van Mallory Park (niet toevallig op korte afstand van de fabriek in Hinckley gelegen) een groots festijn worden gegeven met uiteraard de te verachten spektakelstukken. Races van oud en nieuw, een ronde van de Street Triple Challenge, demonstraties van de vele Triumph rijdende stunthelden, shows van de meest uiteenlopende specials op basis van Triumphs en noem het maar op.

Ook de fabriek zelf is meegenomen in het programma en zal haar deuren wagenwijd openzetten. Geen enkele Triumph-liefhebber mag dit dus missen. En dat hoeft ook niet, want een kaartje voor dit festijn heb je al voor een schamele 24 euro. Kinderen onder 16 jaar mogen zelfs gratis naar binnen. Moet je alleen nog even in Engeland zien te komen… Alle informatie is te vinden op www.triumph-live.com.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?