Feestkorting bij MotoPort

Bij MotoPort profiteer je rond de feestdagen van interessante kortingen op alle artikelen van Kushitani, Difi, Dane en Bayard. De kortingstickerkaart met kortingsmunten ontvang je thuis of tref je aan als bijlage bij MOTOR Magazine nummer 25. Neem deze mee naar de winkel en bepaal zelf welk artikel je met welke korting koopt!

De stickers zijn geldig tot en met zaterdag 8 januari 2011 op alle kleding, handschoenen, helmen en accessoires van bovengenoemde merken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.