Files in het buitenland

Radio Nederland Wereldomroep heeft sinds kort de verkeersmeldingen van de belangrijkste Europese vakantielanden op haar website staan: www.rnw.nl/nederlands/dossier/verkeer. Dit betekent dat vakantiegangers zo de beschikking hebben over actuele verkeersinformatie. De Europese verkeersinformatie wordt mede mogelijk gemaakt door de VID.

Via een handige kaart kun je in een paar muisklikken zien waar het vast staat. Ideaal en ook goed te bereiken via je telefoon.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.