Film > Chaos bij X-Fighters

Andre Villa had de Red Bull X-Fighters in Londen ongetwijfeld anders voorgesteld… Toen Villa de controle over zijn motor kwijtraakte vloog hij namelijk met crosser en al in de richting van het publiek. Zijn motor bleef gelukkig aan de goede kant van het hek hangen. Villa zelf landde op een aantal toeschouwers. Drie mensen raakten lichtgewond. Villa bleef ongedeerd, meldt The Sun.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.