Film > Datona op YouTube

Steeds meer bedrijven zien het voordeel van YouTube in. Zo ook Datona. Via de beroemdste filmsite ter wereld kun je nu zien hoe de producten van de groothandel in garageproducten en accessoires werken. Op dit moment staan er nog niet zoveel filmpjes online. Daarnaast zullen de meesten onder ons wel weten hoe een paddockstand werkt. Het goede begin is er in ieder geval! Binnenkort komen er nog veel meer films online.

Surf snel naar www.youtube.com/user/datonatools en oordeel zelf.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.