Film > De enige echte Stelvio-held

Een mountainbiker heeft één van de hoogste bergen ter wereld bereden op een fiets met maar één wiel, meldt De Telegraaf. De fietser, Simone Temperato, reed de Stelvio berg af op het achterwiel van zijn mountainbike. Het voorwiel was zelfs van de fiets afgehaald. Temperato heeft het gered zonder zijn voeten van de trappers te halen en zonder om te vallen. “Hij was geweldig”, aldus een omstander. “Maar het moet een stuk lastiger zijn om de berg óp te rijden.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.