Film > De Horex VR6

Onlangs werd bekend dat het merk Horex na vijftig jaar niets van zich te hebben laten horen, een nieuwe motor heeft geïntroduceerd. En wat voor één, want deze motor, genaamd de VR6, beschikt over een V6-blok met een door de krukas aangedreven compressor. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in dit historische merk is onderstaand filmpje een mooie eerste kennismaking met deze ruim 175pk leverende motor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.