Film > Diablo Rosso II

Pirelli heeft de Diablo Rosso II gepresenteerd. Deze nieuwe supersport band moet sportiever en vooral veiliger zijn bij dagelijks ´weggebruik´. Pirelli levert inmiddels al zeven jaar de banden voor het WK Superbike en de hierbij opgedane kennis is verwerkt in de nieuwe band uit de Rosso-generatie.

Dit uit zich volgens Pirelli in verhoogde grip op nat wegdek, een regelmatige slijtage en verbeterde prestaties op droogwegdek door gebruik van twee soorten rubber op de achterband. De banden zijn in alle gangbare maten verkrijgbaar. Voor meer informatie ga je het best naar www.pirelli.com.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.