Film > Ducati Multistrada 1200 Pikes Peak

UPDATE 9-3-2011

Vanwege Greg Tracy’s overwinning in de 2010 Pikes Peak International Hill Climb race in Colorado, onthult Ducati de Multistrada 1200 S Pikes Peak Special Edition. Deze Duc is uitgevoerd in de Ducati Corse kleurstelling, met rode striping op de velgen. Daarnaast zijn de beugels van de passagierssteps en carterbescherming zwart geadoniseerd.

Als toevoeging op de demper en het windscherm uit de originele uitrusting, wordt de Pikes Peak Special Edition geleverd met een Eu-goedgekeurde Ducati Performance carbonfiber demper van Termignoni en een, uit de race afkomstige, laag carbonfiber windscherm. Een Ducati Perormance carbonfiber voorspatbord en een op maat gemaakt zadel, gedetailleerd met rode stiksels, maken deze Special Edition af.

De Pikes peak International Hill Climb, of Race  naar de Wolken, vindt plaats op een stuk van de Rocky Mountains, 16 km ten westen van Colorado Springs. De race begint op 2.862 meter hoogte en klimt in twintig kilometer tot 4.300 km bij de finish. De Race to the Clouds werd als eerste gehouden in 1916 en staat nu op de internationale kalender van de FIA.

De (vervroegd uitgebrachte modeljaar 2012 ) Multistrada 1200 Pikes Peak Special Edition is beschikbaar vanaf mei 2011.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?