Film > Globe of Speed op MOTORbeurs

Het grote aanbod van de MOTORbeurs 2011 wordt omlijst met een bijzonder evenementenprogramma. Zo is de beursorganisatie volop bezig om onverschrokken stunters naar de beurs te halen. Zeker is al dat op het buitenterrein de befaamde Globe of Speed staat opgesteld.

In deze enorme ijzeren bol verrassen waaghalzen het publiek met adembenemende motorcapriolen. Deze dare devils rijden met drie of nog meer motorfietsen met grote snelheid kriskras rond in de bol zonder frontaal op elkaar te klappen. Deze spectaculaire attractie was nooit eerder op de beurs te zien. De shows worden elke dag, van donderdag 24 tot en met zondag 27 februari, op vaste tijdstippen te zien. Het buitenterrein is bereikbaar via hal negen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?