Film > Marley Africa Road Trip 2010

“Dit is een historisch moment voor Afrika. We gaan daar een road trip maken.” Dit waren de woorden van Ziggy Marley, de oudste zoon van reggae superster Bob Marley, die leidde tot een bijzonder avontuur. Hij en zijn goedlachse broers, Rohan (voormalig rugbyer en huidige eigenaar van Marley Coffee) en Robbie (hardcore motorrijder en stuntman), maakten een historische motortrip door Afrika ter eren van het WK voetbal en om hun vader’s vaderland in een ander daglicht te zien.

Alle actie van de trip werd vastgelegd door de bekende producer David Alexanian en het team van Elixir Films. Alexanian is de producer van Ewan McGregor’s onvergetelijke trip rond de wereld in de series Long Way Round en Long Way Down. De nieuwe serie, die Marley Africa Road Trip heet, is daarmee dan ook goed te vergelijken.

Binnenkort zullen er ook afleveringen van Marley Africa Road Trip te vinden zijn op: www.revit.eu.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.