Film > OSSA komt

Het Spaanse OSSA is de productie van haar trialmachine, de TR280i, begonnen. De eerste exemplaren zijn al van de band gerold. De fabrikant heeft momenteel de capaciteit om twintig stuks per dag in elkaar te zetten.

In Nederland is er ook al een importeur bekend. Het is Ossa Import uit Ammerzoden. Je kunt hen bereiken via 0413-47 21 32 of door een mail te sturen naar info@ossaimport.com. Hun website is te vinden door http://www.offroadtrading.nl/ in de adresbalk te tikken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.