Film > Pimp je scooter

Scooters worden steeds populairder. Vreemd is het daarom niet dat Akrapovic zich nu volledig op deze doelgroep gericht. Behalve een mooi gezicht door de titanium demper en carbon eindkap, biedt de Slip-on demper extra koppel en vermogen over het hele toerenbereik. Ten opzichte van de originele demper levert de Slip-on uitvoering ongeveer twaalf procent extra vermogen. En dan hebben we het nog niet eens over het geluid…

Voor de volgende scooters is nu een Akrapovic uitlaat demper te koop:
– Aprilia Sportcity/Cube
– Honda SH300 i
– Piaggio Beverly 125/300 en de MP3
–  Vespa GTS/GTV 125-250-300
– Yamaha X-max/City 125-250 & T-Max

De dempers zijn exclusief leverbaar via GP Products, officieel agent van Akrapovic in de Benelux, en kosten 446,25 euro. Meer info staat op www.gpproducts.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.