Film > Prachtig geluid Motus MST-01

Het nieuwe Amerikaanse motormerk Motus heeft eindelijk zijn brute sporttoer MST-01 geïntroduceerd, dat in 2012 op de markt komt.

Voormalig Ducati en Piaggio-ster Pierre Terblanche onthaalde de 1650cc V4 als “een geweldige prestatie. Het is een groots concept, een grootse motor en vergeet niet dat dit een conservatieve markt is dus ook het uiterlijk is passend.” De motor kan een snelheid tot wel 215 kilometer per uur halen.

Foto: demotorsite.be

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.