Film > Vermeulen fit voor Donington

Chris Vermeulen zegt klaar te zijn voor de tweede race van het seizoen op Donington. Zijn thuisrace op Phillip Island heeft hij gemist doordat hij nog niet volledig hersteld was van zijn blessure.

In zijn eerste blog, als nieuwe ambassadeur van de motorsport in Australië, schrijft hij: “Ik had mijn zinnen gezet op de race op Phillip Island voor een groot thuispubliek, familie en vrienden. Helaas was mijn knie nog niet hersteld, maar het geeft me vertrouwen dat ik bijna 100 procent fit zal zijn op Donington. Zodra ik op mijn Kawasaki stap ben ik vanaf de eerste ronde competitief.”
 
De Kawasaki-rijder heeft maar een dag op Sepang kunnen testen om zijn nieuwe ZX-10R te leren kennen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?