FIlm > ‘Vierde baan op A12’

Een 42-jarige motorrijder uit Rheden noemt zichzelf 'best een beetje aso'. Om dit te bewijzen heeft hij een filmpje op internet geplaatst waarop is te zien hoe hij op de A12 zelf 'een vierde baan creëert'. Dit meldt De Telegraaf.

"Omdat ik in mijn video's met veel plezier anderen aan de schandpaal nagel, mag het best getoond worden dat ik zelf soms ook wel eens een beetje aso ben", aldus ene 'Claude Sac' op zijn YouTube-site. “s Morgens om zes uur op de A12, beetje mistig, niet heel erg warm, vrachtwagen op de derde baan, sjongejonge, een vrachtwagen mag nooit op de derde baan. Dus benader ik het vanaf de denkbeeldige vierde baan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.