Film > Vliegclub in actie

Of de dvd van een groep freestylers even succesvol zal zijn als David Finchers Fight Club valt te betwijfelen, maar qua hoeveelheid minuten aan actie kan Flight Club aardig wedijveren met de kaskraker waar onder meer Brad Pitt en Edward Norton in te zien zijn.

In Flight Club hebben ze zo hun eigen vliegende sterren, waaronder de Nederlander Norman Veerbeek. Samen met een aantal Duitse vrienden nam hij een ‘film’ op die binnenkort op dvd uitkomt. Hier vind je alvast een preview van Flight Club. Meer informatie volgt later op www.flight-club.de.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.