Flinke kortingen bij Kawasaki

Het wordt weer bijna zomer en dat wordt door veel motorfabrikanten gevierd met hoge kortingen. Kawasaki doet hier ook aan mee en doet bij aankoop van bepaalde Kawa’s tot en met 20 juni gratis accessoirepakketten cadeau. Deze pakketten zijn ruim duizend euro waard en maken de motor nog specialer. Dus mocht je nog twijfelen om een motor te kopen, dan is dit het moment en surf je naar http://www.kawasaki.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?