Foto > Mission R

Misson Motors maakt het spannend. Het bedrijf uit San Francisco heeft een silhouetfoto van de Mission R naar buiten gebracht. Volgend jaar wil Misson Motors hiermee gaan racen. Helaas blijven de technische gegevens nog even binnenkamers al kan het gezien de foto niet lang meer duren voordat de R officieel gepresenteerd gaat worden.

Vast staat dat de elektrische krachtbron binnenshuis gemaakt wordt. Want speciaal daarvoor is bij Misson een aparte divisie opgericht, genaamd MissionEVT. Hiermee wil Misson de speciale EVT techniek verspreiden onder andere fabrikanten. Dit kan een zeer belangrijke stap worden in de ontwikkeling van elektrische motoren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.