Foto > MV Agusta F3

Het kan gewoon niet anders of de nieuwe F3 van MV Agusta wordt een knaller. Met de ervaringen van de Triumph driecilinders en de scherpe concurrentie in het supersport segment, plús de eigenschappen die eedere MV’s al tentoonspreidden in het achterhoofd moet de nieuweling een kanon worden.

De fabriek heeft wederom wat nieuwe foto’s vrijgegeven waar de nieuweling weer goed op te zien is.  Zoals het hoort bij ‘spionagefoto’s’ is niet alles even duidelijk, maar zien we net genoeg om de fantasie te blijven prikkelen. De motor schijnt bomvol nieuwigheden te zitten en zal in basistrim uitkomen rond de 9000 euro. Tel daar voor de meer exclusieve versies nog een paar duizend euro bij en je hebt een idee.

Het is nu wachten op de EICMA om ‘m in levenden lijve te kunnen aanschouwen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?