Fotoboek Zwarte Cross 2010

Zoals iedereen weet, was de afgelopen Zwarte Cross editie er een met hoge pieken en ook een paar diepe dalen. Dit alles is op indrukwekkende wijze in beeld gebracht door fotograaf Menno van der Meulen in het boek “Zwarte Cross 2010: Niks krig ons d’r onder!”.

Van der Meulen heeft de Zwarte Cross vastgelegd in foto’s en korte interviews en hij kreeg van Tante Rikie overal toegang (backstage, op de camping en nog veel meer plaatsen) zodat de bezoekers en andere geïnteresseerden nog een keer terug kunnen duiken in het gevoel van de Zwarte Cross van afgelopen zomer.
 
De uitgeverij heeft ook nog een sympathiek aanbod voor jullie, want tot 15 oktober kan het boek besteld worden met korting via hun webshop. Je betaalt dan de intekenprijs van 12,50 euro in plaats van 15 euro.

Bestellen kan via www.zwartecross.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.