Foto’s > De Kawasaki ZX-10R van 2011

Deze week testten de professionele rijders Hidemichi Takahashi en Akira Yanagawa van Kawasaki de nieuwe ZX-10R op het circuit van Suzuka in Japan. Kawasaki heeft voor 2011 een compleet nieuwe ZX-10R gebouwd. Het merk heeft het nieuwe racemonster voorzien van een compleet nieuw motorblok (met naar alle waarschijnlijkheid variable kleptiming en kleplift), een nieuw frame en een andere achterbrug. Wij verwachten dat Kawasaki binnenkort met meer gedetailleerde foto's zal komen. We houden je op de hoogte!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.