Foto’s > Suzuki-avontuur in de Eifel

Op een stralende dag in juni verzamelden 100 Suzuki V-Strom rijders zich in het Zuid-Limburgse Kanne voor de start van een driedaagse tocht naar en door de Eifel in Duitsland. Onder leiding van Freebike voorrijders werden de groepen verdeeld in twintig motoren.

Door gebruik te maken van een goed systeem kwam iedereen zonder al te veel problemen via een schitterende route door de Belgische Ardennen en het Luxemburgse deel van de Eifel aan in Utscheid, waar op camping Little Creek de tentjes konden worden opgezet. ‘s Avonds daar eten en genieten van een gezellige band.

De volgende dag stond er een tocht door de Eifel op het program. Via perfect geasfalteerde wegen waarin nauwelijks een recht stuk te vinden is, konden de V-Strom eigenaren genieten van een heerlijke rit. En.. er stond een fraai stukje off-road te wachten op de liefhebbers. De toer eindigde opnieuw op de camping waar deze avond een barbecue werd gehouden. De volgende dag nog een mooi stukje sturen door de Eifel om ten slotte weer terug te keren naar eigen land.

Heel veel fotos van de V-Strom Adventure vind je op www.motor.nl/suzuki-adventure

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?