Foto’s > Uitreiking Droomteam BMW

Teameigenaren Erik van Milligen en Jan Ubak bleken na de GP van Valencia samen op de eerste plek te zijn geëindigd van de GP Droomteam Competitie 2010. Dus werd de GP-quiz van stal gehaald om de winnaar van de BMW S1000RR te bepalen. Op het hoofdkantoor van BMW Nederland in Rijswijk moesten Van Milligen en Jan Ubak via een GP-quiz, die uit vijftien vragen bestond, bepalen wie die BMW ging winnen. Uiteindelijk bleek Van Milligen het meest te weten over de GP. Vandaag kreeg hij dan ook zeer terecht zijn hoofdprijs uitgereikt zoals op de bijgevoegde foto’s te zien is.

Ook komend seizoen maak je wederom kans op die felbegeerde hoofdprijs van de GP Droomteam Competitie. Voor 2011 hebben we onze handen kunnen leggen op een gloednieuwe Honda CB1000R C-ABS, gespoten in de HRC-kleuren. De agressief ogende naked is een dikke allemansvriend die wel voorzien is van de nodige scherpe randjes. Pers de Honda CB1000R tot het uiterste uit en je merkt dat hij de genen bezit van Honda’s superbike, de Fireblade. Mocht je nu als teameigenaar de CB1000R mislopen, wees niet getreurd.

Ook in 2011 hebben we meer items in het prijzenpakket zitten, dit jaar zelfs maar liefst 69 stuks. Als je nu nog geen prijs weet te bemachtigen… Meer informatie over de GP Droomteam Competitie van 2011 vind je op www.wacosoft.nl/motor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?