Freeride onder 10.000 euro

UPDATE 15-7-2011
De kans wordt steeds groter dat we begin november, tijdens de EICMA, al kennis kunnen maken met de KTM Freeride. Goede ingevoerde bronnen hebben dat namelijk doorgespeeld aan visordown.com. Die bronnen wisten ook te melden dat de nieuwe Oostenrijkse telg minder dan 10.000 euro gaat kosten maar dat is voor 'onze' lezers geen nieuws. Zoals hieronder te lezen is…

BERICHT 27-3-2010
Vaak staat bij nieuwe technologie een hoge prijs het succes van het product in de weg, niet in de laatste plaats veroorzaakt door hoge ontwikkelings- en researchkosten. Met elektrische voertuigen is het onder andere nog steeds een probleem dat de hoge kosten voor de accu’s een brede toepassing van elektrische energie in de weg staan. KTM is erin geslaagd dit probleem op te lossen en biedt een concurrerende prijsstructuur aan voor zijn elektrisch motorfietsen.

Edgar Kleinbergen, directeur van KTM-Sportmotorcycle Nederland: “We kunnen nu al zeggen dat de prijs van onze Freeride motorfietsen onder de 10.000 euro zal liggen. Naast het zetten van nieuwe normen op het gebied van technologie positioneren wij de motor op hetzelfde prijsniveau als de huidige enduro met verbrandingsmotor die in het wereldkampioenschap wordt gebruikt.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?