Ga jij achterop bij Politiek?

En de winnaars zijn…
– Jelle Jansen
– Jesse Brugs
– Annie de Waal

Gefeliciteerd! Er is inmiddels contact met jullie opgenomen. Jullie zijn aanstaande zondag overgeleverd aan de kunsten van Dutch Superbike-coureur Peter Politiek. Met de tweezits Suzuki GSX-R750 zal hij alle hoeken van Asser circuit laten zien en geloof ons, dat is een onvergetelijk ervaring.

Veel plezier en een behouden rit!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.