Ga jij op sneeuwscooter safari?

Dat een importeur reclame maakt voor een winterservicebeurt mag geen verrassing genoemd worden. En dat alle fabrikanten zo’n beurt uitvoeren is ook al geen nieuws. Maar toch graag de aandacht voor de actie die Yamaha heeft opgezet. Daarmee maak je namelijk kans op een heuse sneeuwscooter safari!

De gelukkige winnaar van de sneeuwscooter safari maakt gedurende maar liefst vier dagen kennis met de mooiste, ongerepte arctische landschappen. Het traject wordt afgelegd met een zwaar gemotoriseerde Yamaha-sneeuwscooter, uiteraard onder supervisie van deskundige instructeurs. Logischerwijze is naast een minimum leeftijd van 18 jaar het bezit van rijbewijs B een voorwaarde om mee te mogen doen. De sneeuwscooter safari vindt plaats in de maand maart van volgend jaar.

Maar niet alleen dat, want met de speciale actie van Yamaha Motor Nederland brengt een, liefst vroegtijdige, afspraak nog meer voordelen met zich mee:
– Jaarabonnement op de Yamaha Mobiliteits Service
– Gratis bandenspanningsmeter
– Gratis Yamalube ventieldopjes

Surf snel naar www.yamaha-motor.nl/winterservice voor alle informatie en de voorwaarden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?