Gebulder in Enter UPDATE

Klassieke racemotoren zullen er die dag op de ‘Enterbrookring’, een sfeervol stratencircuit, slingerend door de weilanden en het groen, ronkend een voorstelling geven die je jaren terug laat gaan in de tijd. Zo’n tweehonderd coureurs starten in de klassen 50 cc, 125 cc, 250 cc, 350 cc, 500 cc en uiteraard de zijspannen, waarbij zowel ‘seaters’als ‘kneelers’ te zien zijn. Snerpende tweetakten, bulderende viertakten, je trommelvliezen zullen gestreeld worden door de welluidende klanken.

De demoraces worden verreden onder auspiciën van het Classic Racing Team. Voor niet CRT-rijders is er de mogelijkheid zich eenmalig in te schrijven met een (replica) racer tot ’77. Inschrijven kan via demorace@entersemotorclub.nl of via 0547-38 30 72. De trainingen beginnen om 10.00 uur, de races om 12.30 uur.

Informatie: www.entersemotorclub.nl of www.classicracingteam.nl.

UPDATE 27-8-2010, 12h17
Zojuist kreeg de redactie van MOTOR.nl het volgende bericht binnen van Harry Wolters (Enterse Motor Club): “Bij deze moet ik u helaas melden dat besloten is om de Demo Race van aanstaande zaterdag af te lasten vanwege de overvloedige regenval. De weilanden langs het circuit zijn zo drassig dat deze niet meer begaanbaar zijn. Zodoende is er geen mogelijkheid meer om een rennerskwartier te creëren, het publiek een parkeermogelijkheid te bieden en de toeschouwers toe te laten zonder de weilanden compleet te ruïneren.”

“Bovendien zouden de auto’s, campers en vrachtwagens van de deelnemers de auto’s van het publiek vast komen te zitten in de modder. Hoewel de weersvoorspelling voor zaterdag best wel redelijk zijn regent het vandaag dermate dat de bodemgesteldheid zaterdag nog veel slechter zal zijn dan zoals die nu reeds is.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.