Gedemonteerde VFR op stand MOTO73

Na een jaar trouwe dienst hebben wij afscheid genomen van de rijdende Honda VFR1200F. Het definitieve afscheid stellen we echter uit tot na de MOTORbeurs zodat jullie de gedemonteerde VFR kunnen zien op de stand van MOTO73 in Hal 8. Iedereen die van techniek houdt, zal z’n ogen uitkijken! Om alvast in de stemming te komen hieronder een film waarin je kunt zien hoeveel werk het kost om alles te fotograferen. Bijzondere beelden van een bijzondere motorfiets.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?