Geef de nieuwe KTM een naam UPDATE

Wie dacht dat de kleur oranje voorlopig wel uit het straatbeeld verdwenen zou zijn, heeft het goed mis. Want bij KTM rollen binnenkort een heleboel nieuwe oranje motoren de fabriek uit. De Oostenrijkse motorfabrikant is er alleen nog niet helemaal uit hoe zij dit nieuwe model gaat noemen en daarom heeft KTM een actie op de populaire netwerksite Facebook in het leven geroepen.

Je kunt op de profielpagina van KTM stemmen op de naam die jij het beste vindt passen bij deze nieuwe 125cc-motor. En als je toch rondsurft op Facebook, kijk dan ook even op de profielpagina van MOTOR.nl. Hier kun je komen door bovenin, bij zoeken, 'MOTOR.nl' in te typen!

Update 2 september, 14.35 uur

Na een heuse wedstrijd op Facebook, waarin consumenten konden stemmen op de naam die zij het beste vonden passen bij KTM's nieuwe 125cc-machine heeft het merk ervoor gekozen om deze nieuwe motor de KTM DUKE te noemen. Dit komt ons ietwat bekend voor. Waarschijnlijk omdat zijn grote broer, de 690, ook DUKE heet. Originaliteit valt dus niet echt te bespeuren bij onze Oostenrijkse motorvrienden. Gevoel voor stijl wel, want we moeten toegeven dat de nieuwe 125-er er erg stoer uitziet. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?