Geef je FZ8 meer vermogen

Wat is er beter dan een snelle motor? Inderdaad, een nog snellere motor. Het is dan ook goed nieuws dat Akrapovic nieuwe slip-on uitlaatdempers en complete racing systemen voor de nieuwe Yamaha FZ8 heeft ontwikkeld. De Slip-on demper levert namelijk 3.8 pk extra op en het complete Racing systeem geeft je motor zelfs 7.5 pk meer vermogen.

Daarnaast zijn de uitlaatsystemen in verschillende variaties te krijgen om ervoor te zorgen dat je motors brul nog beter tot zijn recht komt. De uitlaatsystemen zijn overigens gemakkelijk te monteren dankzij de meegeleverde bevestigingset inclusief carbon klem.

Het Racing systeem kost 1225 euro en de dempers zijn exclusief leverbaar via GP Products (de officieel agent van Akrapovic in de Benelux). De prijs voor de Slip-on dempers is 583 euro.

Verdere info is te vinden op www.gpproducts.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?