‘Geen boete tussen 120 en 130 km’

De inkt van het regeerakkoord is nog nat, maar de PVV wil meteen boter bij de vis. Raymond de Roon, van de PVV, wil van het nieuwe kabinet weten of mensen die tussen de 120 en 130 kilometer rijden op wegen waar je straks ook echt 130 km mag, in die tussenperiode nog een boete moeten betalen als ze worden 'betrapt'. Ook vraagt De Roon zich af of reeds opgelegde boetes kunnen worden ingetrokken, meldt De Telegraaf.

Later zeker meer!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.