Geen nieuwe Yamaha’s bij de Intermot

Yamaha heeft tijdens de Intermot in Keulen eigenlijk niet zo veel nieuws te laten zien. Zij maakten namelijk enkele weken geleden al bekend hoe hun motorassortiment voor het volgende modeljaar eruit ziet. Wel kwamen de Japanner met deze motor. Dit is een conceptversie die, en daar is natuurlijk geen twijfel over mogelijk, gebaseerd is op de Yamaha Super Ténéré. Het Japanse merk bouwde deze motor, die voorzien is van bijzondere lichte onderdelen, speciaal voor deze gelegenheid en neemt hem dan verder ook niet in productie. De enige reden die het merk gaf voor de aanwezigheid van deze conceptmotor, is dat zij het echte Super Ténéré gevoel ("geen uitdaging is te zwaar") willen uitdragen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.