Gelimiteerde Intruder M1800RZ

De Intruder M1800R van Suzuki is vanaf januari ook leverbaar in de gelimiteerde M1800R ‘Z-Edition’. Deze speciale versie van de krachtige cruiser uit de Intruder-serie is uitgevoerd in een zwarte kleurstelling met oranje striping. Daarnaast is de M1800R ‘Z-Edition’ voorzien van heldere richtingaanwijzerlenzen en een helder achterlichtglas. De nieuwe Intruder kost €16.999,- en is vanaf half januari verkrijgbaar.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?