Geringe schade Zwarte Cross

Het hevige noodweer dat woensdagavond over het festivalterrein van de Zwarte Cross bij Lichtenvoorde trok, leverde veel minder schade op dan dat van afgelopen maandag. De grote attributen, zoals een reuzenrad en grote tent, bleven overeind. Wel was er kleinere schade en werden er enkele tientallen afscheidingshekken omvergeblazen. De organisatie en bouwers hadden zich opgesloten in een stenen gebouw. Het terrein zelf was ruim een uur hermetisch voor iedereen afgesloten.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.