Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die getuige waren van een ongeluk in Nuenen. Dit ongeluk, waarbij een 25-jarige vrouw uit Eindhoven om het leven kwam, gebeurde rond 17.15 uur op de A270. Het gaat om een aanrijding tussen een personenauto en een motor. De vrouw zat als passagier achterop de motor en overleed terplekke toen de motor door een achteropkomende auto geschept werd. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.
 

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.