Getuigen gezocht

Een 19-jarige motorrijder uit Hierden is woensdagavond 19 mei gewond geraakt toen hij moest uitwijken voor een personenauto met aanhanger. Dit gebeurde op de Uddelermeerweg in Ermelo. De politie is op zoek naar de bestuurder van de personenauto en naar getuigen van het ongeval.

Het ongeluk vond plaats omstreeks 19:45 uur. De motorrijder moest uitwijken voor een tegemoetkomende personenauto, die een bocht ruim nam en daardoor midden op de weg reed. Deze Volvo, een groene stationwagen met een aanhanger, reed in de richting van de Staverdenseweg, komend vanuit Uddel. De motorrijder moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen, maar reed door deze manoeuvre tegen een boom. Hij is met voetletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.