Gezocht > Gestolen Yamaha Thunderace UPDATE

De redactie vraagt u aandacht voor het volgende. Op dinsdagmorgen is de zo geliefde Yamaha Thunderace van onze vormgever René gestolen voor de deur van zijn huis. De motor stond op de stoep in Amstelveen. Ondanks dat de ‘Ace’ stevig verankerd was, hebben onverlaten toch kans gezien de Yamaha te ontvreemden.

De Thunderace heeft zo'n 60.000 km gelopen, maar ziet er verder uit als nieuw. Er zitten stalen remleidingen op, een BOS-uitlaat met beschermkapje en uiteraard een witte MOTOR-sticker op de kuipruit. Het kenteken is MB-GB-73.

De Thunderace is niet alleen voor de eigenaar van grote waarde, ook voor ons is het gemis van de zwart/zilveren Thunderace een pijnlijk puntje, aangezien deze motor altijd trouw geparkeerd stond voor de redactionele burelen ten teken dat onze vormgever René alweer druk bezig was iets moois van ons blaadje te maken.

UPDATE 1 april, 9.16 uur
Wonderen bestaan nog, zelfs op 1 april. Want de gestolen Yamaha Thunderace van onze vormgever René is terug op het vertrouwde honk. En nog bijzonderder, de Ace rijdt gewoon nog. Hierbij willen we iedereen bedanken, ook namens een zeer gelukkige René, die uitgekeken heeft naar de Yamaha. Eind goed, al goed.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?