Gezocht: Motorvrouw van het Jaar

Ben je een vrouw en helemaal gek van motorrijden? Vind jij jezelf echt een stoere motorvrouw? En lijkt het je leuk om in de spotlights te staan om daarmee een steentje bij te dragen om het motorrijden onder vrouwen te stimuleren? Wanneer je deze vragen met een volmondig "JA!" kunt beantwoorden, ben jij misschien wel geschikt om mee te dingen naar de titel 'Motorvrouw van het Jaar'. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is je opgeven via deze website. Een vakjury van prominenten uit de motorwereld kiest dan een aantal finalisten uit, die vervolgens stemmen voor zichzelf proberen te winnen. De uiteindelijke winnares zal niet alleen de titel 'Motorvrouw van het Jaar 2011' in de wacht slepen, maar krijgt ook nog eens een aantal leuke prijzen. Aanmelden kan van 11 oktober t/m 5 december.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.