Gezocht > Prachtige Custom Bikes

Dit jaar wordt op MOTORbeurs Utrecht in samenwerking met Europeesche Verzekeringen voor de derde maal de populaire Custom Bike Contest gehouden. Gaat jouw motor er dit jaar met de titel Best Custom Bike 2011 vandoor? De winnaar krijgt naast deze prestigieuze titel ook een geldbedrag van 750 euro en een aantal andere mooie prijzen. Dus heb je een mooie zelf (om)gebouwde motorfiets, aarzel dan niet en schrijf je in!

Meer informatie over de verschillende categorieën waar je voor kunt inschrijven,  de voorwaarden voor deelname en het inschrijfformulier vind je op www.motorbeursutrecht.nl/custombike. Aanmelden kan tot en met 9 januari via hetzelfde adres. Lees de voorwaarden goed door, zodat je precies weet wat er verwacht wordt.

Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.