Goed zichtbaar met Harley-Davidson

Harley-Davidson heeft wederom nieuwe artikelen toegevoegd aan de ‘Illumination MotorClothes’ collectie. Deze kleding is speciaal ontworpen voor een betere zichtbaarheid op de weg. Harley-Davidson heeft voor deze collectie de premium 3M Scotchlite technologie ingevoerd. Dankzij deze reflecterende technologie ben je al zichtbaar op een afstand van 150 meter en kunnen andere weggebruikers de motorrijder vijf keer beter zien.

De Illumination collectie bevat jassen, broeken en handschoenen.  Vanzelfsprekend is er ook voor de dames een volledige uitrusting in de Illumination collectie. Bekijk de volledige collectie op http://motorclothes.harley-davidson.eu/category/illumination of ga naar de dichtstbijzijnde dealer.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?